- Webdesign- videography - Marketing -

ABOUT US

about the

company

- Beautiful Websites - VIDEOS -

our

history

the start & future

In 2015 begon voor ons het filmen en bewerken van video’s. Tijdens een missiereis naar Uganda was Freek getuige van bijzondere wonderen van God die daar gebeurden. Hij had een GoPro bij zich waarmee hij deze momenten kon vastleggen. Aanvankelijk bewerkte hij deze beelden met Windows Movie Maker tot een amateurfilm, die te bekijken is op YouTube. De knop hieronder brengt u naar het YouTubekanaal waar deze film op staat.

Hierna kwamen er stapsgewijs meer projecten bij. Daardoor groeide ook de kennis en ervaring. Na enige tijd ontstond er het idee om hiermee een onderneming te beginnen. Dat was het begin van Fly High Quality.

‘De visie van Fly High Quality is om betaalbare content te creëren voor de zakelijke markt, maar ook om projecten te doen voor de non-profitsector met maatschappelijke betrokkenheid.’ 

Daarnaast wil Fly High Quality zich graag inzetten voor de maatschappij. We geloven dat we waardevolle kennis hebben die we graag willen delen en wat bijdraagt aan het algemeen nut. Denk aan bijvoorbeeld whiteboardvideo’s met onderwerpen als omgaan met manipulatie, levenservaringen en geloofsonderwerpen. Deze video’s zullen gratis te bekijken zijn en hopelijk veel mensen kunnen helpen.

- drone footage - Film - Marketing -

our

company

Sinds 13 September 2019

Na een lange tijd van hobbyen hebben we de stap gezet om professioneel aan de slag te gaan, zodat we onze visie in het groot kunnen uitwerken. We willen ons inzetten voor de maatschappij en daarnaast ook een inkomen genereren. Met het doel om onszelf te kunnen blijven geven aan de mensen die het nodig hebben.

We willen graag content maken met toegevoegde waarde. Als we ergens minder ervaren in zijn, willen we daar geen hoge prijs voor vragen. We zien dit als een kans om onszelf nog verder te ontwikkelen. Zodat we u uiteindelijk een optimaal product kunnen leveren.

Transparantie en een goede communicatie zijn voor ons erg belangrijk, zodat het product dat u krijgt, aansluit bij uw wensen. Of dit nu een nieuwe website is, een mooie video of een doelgerichte marketingcampagne. Wij willen staan voor de producten die we leveren.

Wij zijn woonachtig in Voorthuizen op de Veluwe. Een prachtige plaats. Bent u in de buurt, of verder weg en wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem contact op!

 

- YouTube -

freebie

Beschikbaar Materiaal

Graag delen we ook wat we maken via ons YouTube kanaal. Neem gerust een kijkje. Er zit recent materiaal tussen, maar ook materiaal van jaren geleden. Veel kijkplezier!

Creatief en transparant

Samantha en Freek

Oprichters van het bedrijf Fly High Quality. Ze maken content dat waarde toevoegd. Nieuwe ideëen die een verschil maken. Er zijn mogelijkheden te over. De huidige ontwikkelingen in de wereld geven veel potentieel, om nieuwe creaties te maken voor hen die dit nodig hebben.

DJI Mavic Pro Platinum with man thumbs up

Creatief en transparant

Freek

Oprichter van het bedrijf Fly High Quality. maakt content dat waarde toevoegd. Nieuwe ideëen die een verschil maken. Er zijn mogelijkheden te over. Vind het geweldig om creatief bezig te zijn in het maken van videomateriaal, zowel met de drone als andere camera’s.

Samantha fotograaf

Enthousiast en groots denkend

Samantha

De helpende kracht. Biedt ondersteuning waar het nodig is. Gebruikt haar creativiteit om dingen mogelijk te maken. De huidige ontwikkelingen in de wereld geven veel potentieel, om nieuwe creaties te maken voor hen die dit nodig hebben.

Our Skills

WordPress
Elementor Pro on WordPress
Drone Control
Video Control
Premiere Pro
After Effects
Marketing

What our customers think

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis dapibus”
Sara Johnon
MG CEO
"Mauris sodales congue massa, vitae accumsan dolor efficitur in. Suspendisse volutpat, ipsum a aliquet"
John Milson
Looca CTO
"Nunc quis dolor sed arcu sodales varius. Quisque auctor at elit aliquam convallis. Mauris sodales”
Ben Lourenson
GGO Founder

- Updates -

FOLLOW US ONLINE

exclusive

social media promotions

Deze website maakt gebruik van cookies, om ervoor te zorgen dat u optimale ervaring heeft op deze website.