Uitpakken van de DJI Ronin SC Pro Combo

DJI Ronin SC Pro Combo

Na enige tijd is het zover! De keuze is gevallen op de DJI Ronin SC Pro Combo! De doorslag kwam omdat ik 2 videos van Brendan van Son gezien heb, waarbij hij in de eerste videos een aantal gimbals bespreekt (Best travel Gimbal) en in de 2e naar voren komt met de DJI Ronin SC (DJI Ronin SC Review).

Nu zijn we inmiddels een aantal weken verder en heb ik de DJI Ronin SC kunnen testen. En deze bevalt mij prima! Tot nu toe kom ik 1 moeilijkheid tegen waarbij de focus wheel een rood knipperend lampje geeft en niet te gebruiken is. Ook de record knop op de Gimbal werkt dan niet. Echter door de kabel er kort uit te halen en terug te stoppen is dit weer opgelost. De Focus Wheel updaten werkt ook, maar ook dit is totdat je hem weer uitzet.

In de Youtube video laat ik zien wat er in de doos zit en hoe ik de gimbal stabiliseer. Ook de moeilijkheden zijn zichtbaar.

Achteraf de eerste beelden geschoten met de gimbal. Hierbij is duidelijk dat oefening nodig is! 

Veel kijkplezier!

 

Deze website maakt gebruik van cookies, om ervoor te zorgen dat u optimale ervaring heeft op deze website.